文献
J-GLOBAL ID:200902275149673220
整理番号:07A1162331
カキ酢及び他の商業用食酢のラジカル捕捉分析及びマグロホモジェネートにおける脂質酸化に関する抗酸化特性の比較
Comparison of antioxidant properties of persimmon vinegar and some other commercial vinegars in radical-scavenging assays and on lipid oxidation in tuna homogenates
著者 (2件):
SAKANAKA Senji
(Fac. of Life and Environmental Sciences, Prefectural Univ. of Hiroshima, 562 Nanatsuka, Shobara, Hiroshima 727-0023, JPN)
,
ISHIHARA Yuuya
(Fac. of Life and Environmental Sciences, Prefectural Univ. of Hiroshima, 562 Nanatsuka, Shobara, Hiroshima 727-0023, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
107
号:
2
ページ:
739-744
発行年:
2008年03月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)