文献
J-GLOBAL ID:200902276167772665
整理番号:07A0474562
キサンタン-ガラクトマンナン相互作用を説明する方法としてのフレーバー放出研究
Flavour release study as a way to explain xanthan-galactomannan interactions
著者 (3件):
SECOUARD Sebastien
(Unite de Rech. en Chimie Organique et Macromoleculaire, URCOM, EA 3221, Univ. du Havre, 25 rue P. Lebon, BP 540 ...)
,
GRISEL Michel
(Unite de Rech. en Chimie Organique et Macromoleculaire, URCOM, EA 3221, Univ. du Havre, 25 rue P. Lebon, BP 540 ...)
,
MALHIAC Catherine
(Unite de Rech. en Chimie Organique et Macromoleculaire, URCOM, EA 3221, Univ. du Havre, 25 rue P. Lebon, BP 540 ...)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
21
号:
8
ページ:
1237-1244
発行年:
2007年12月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)