文献
J-GLOBAL ID:200902277812831104
整理番号:08A0299305
Streptococcus bovisによる豆腐廃液中の新鮮カッサバ由来のL-乳酸発酵における生産物阻害の影響
Effect of Product Inhibitions on L-Lactic Acid Fermentation From Fresh Cassava Roots in Tofu Liquid Waste by Streptococcus bovis
著者 (3件):
YUWONO Suripto Dwi
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
GHOFAR Abdul
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
KOKUGAN Takao
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
9
号:
1
ページ:
59-66
発行年:
2008年03月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)