文献
J-GLOBAL ID:200902278959885702
整理番号:09A0658224
アスコルビン酸またはオクタノイルアスコルビン酸存在下における水溶液中でのカテキンの分解動力学
Degradation Kinetics of Catechin in Aqueous Solution in the Presence of Ascorbic Acid or Octanoyl Ascorbate
著者 (4件):
WATANABE Yoshiyuki
(Kinki Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
OKAYASU Tatsunori
(Kinki Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
IDENOUE Kana
(Kinki Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
10
号:
2
ページ:
117-125
発行年:
2009年06月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)