文献
J-GLOBAL ID:200902280680561340
整理番号:08A0882290
乳業微生物の安全性評価:乳酸桿菌属
Safety assessment of dairy microorganisms: The Lactobacillus genus
著者 (5件):
BERNARDEAU Marion
(Lab. de Microbiologie Alimentaire, ISBIO, Univ. de Caen Basse-Normandie, Esplanade de la Paix, F-14032 Caen Cedex, FRA)
,
BERNARDEAU Marion
(Sorbial SAS, Route de Spay, 72700 Allonnes, FRA)
,
VERNOUX Jean Paul
(Lab. de Microbiologie Alimentaire, ISBIO, Univ. de Caen Basse-Normandie, Esplanade de la Paix, F-14032 Caen Cedex, FRA)
,
HENRI-DUBERNET Segolene
(Fromageries BEL Dep. Rech. Appliquee, 7 Bd de l’industrie, BP77, 41102 Vendome Cedex, FRA)
,
GUEGUEN Micheline
(Lab. de Microbiologie Alimentaire, ISBIO, Univ. de Caen Basse-Normandie, Esplanade de la Paix, F-14032 Caen Cedex, FRA)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
126
号:
3
ページ:
278-285
発行年:
2008年09月01日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)