文献
J-GLOBAL ID:200902281106332542
整理番号:07A0306742
主成分分析による豚屠体成績と肉品質の評価に関する研究
Study on Evaluation of Carcass Traits and Pork Quality using Principal Component Analysis
著者 (7件):
HU Yaohua
(Univ. Tsukuba, JPN)
,
HU Yaohua
(Northwest A&F Univ., Shaanxi, CHN)
,
SUZUKI Takanori
(Central Res. Inst. Feed and Livestock, Tsukuba, JPN)
,
NOGUCHI Gou
(Central Res. Inst. Feed and Livestock, Tsukuba, JPN)
,
LI Yongyu
(Univ. Tsukuba, JPN)
,
KITAMURA Yutaka
(Univ. Tsukuba, JPN)
,
SATAKE Takaaki
(Univ. Tsukuba, JPN)
資料名:
農業施設
(Journal of the Society of Agricultural Structures, Japan)
巻:
37
号:
4
ページ:
173-182
発行年:
2007年03月25日
JST資料番号:
L0964A
ISSN:
0388-8517
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)