文献
J-GLOBAL ID:200902281689003240
整理番号:08A0221883
ナス果肉の電気インピーダンス分析およびそのインピーダンス特性に対する乾燥および凍結-解凍処理の影響
Electrical impedance spectroscopy analysis of eggplant pulp and effects of drying and freezing-thawing treatments on its impedance characteristics
著者 (3件):
WU Long
(Graduate School of Sci. and Technol., Chiba Univ., 648, Matsudo, Chiba 271-8510, JPN)
,
OGAWA Yukiharu
(Graduate School of Sci. and Technol., Chiba Univ., 648, Matsudo, Chiba 271-8510, JPN)
,
TAGAWA Akio
(Graduate School of Sci. and Technol., Chiba Univ., 648, Matsudo, Chiba 271-8510, JPN)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
87
号:
2
ページ:
274-280
発行年:
2008年07月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)