文献
J-GLOBAL ID:200902282840659280
整理番号:03A0748457
味センサにより評価したクラリスロマイシンの苦味度
The Bitterness Intensity of Clarithromycin Evaluated by a Taste Sensor
著者 (7件):
UCHIDA T
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
TANIGAKE A
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
MIYANAGA Y
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
NAKAMURA T
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
TSUJI E
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
MATSUYAMA K
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
,
KUNITOMO M
(Mukogawa Women’s Univ., Nishinomiya, JPN)
資料名:
Chemical and Pharmaceutical Bulletin
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin)
巻:
51
号:
11
ページ:
1241-1245
発行年:
2003年11月01日
JST資料番号:
G0504A
ISSN:
0009-2363
CODEN:
CPBTAL
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)