文献
J-GLOBAL ID:200902283915638132
整理番号:05A0995522
食品の地理的起源トレーシング: 多元素及び多同位体分析の応用
Tracing the geographical origin of food: The application of multi-element and multi-isotope analysis
著者 (3件):
KELLY Simon
(Inst. of Food Res., Norwich Res. Park, Colney, Norwich NR4 7UA, GBR)
,
HEATON Karl
(School of Environmental Sciences, Univ. of East Anglia, Norwich, NR4 7TJ, GBR)
,
HOOGEWERFF Jurian
(Inst. of Food Res., Norwich Res. Park, Colney, Norwich NR4 7UA, GBR)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
16
号:
12
ページ:
555-567
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)