文献
J-GLOBAL ID:200902283971041025
整理番号:07A0724757
トマトの果肉とパルプとの間のグルタミン酸及び5′-リボヌクレオチド含量の差並びに旨味との相関
Differences in Glutamic Acid and 5′-Ribonucleotide Contents between Flesh and Pulp of Tomatoes and the Relationship with Umami Taste
著者 (5件):
ORUNA-CONCHA Maria-Jose
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
METHVEN Lisa
(Univ. Reading, Reading, GBR)
,
BLUMENTHAL Heston
(Fat Duck Restaurant, Berkshire, GBR)
,
YOUNG Christopher
(Fat Duck Restaurant, Berkshire, GBR)
,
MOTTRAM Donald S.
(Univ. Reading, Reading, GBR)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
14
ページ:
5776-5780
発行年:
2007年07月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)