文献
J-GLOBAL ID:200902286205855710
整理番号:04A0482842
オイル基質中でのアルカンニン,シコニンおよびAlkanna tinctoriaの根抽出物の酸化防止活性
Antioxidant activities of alkannin, shikonin and Alkanna tinctoria root extracts in oil substrates
著者 (3件):
ASSIMOPOULOU A N
(Aristotle Univ. Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
,
BOSKOU D
(Aristotle Univ. Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
,
PAPAGEORGIOU V P
(Aristotle Univ. Thessaloniki, Thessaloniki, GRC)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
87
号:
3
ページ:
433-438
発行年:
2004年09月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)