文献
J-GLOBAL ID:200902286804454309
整理番号:05A0436420
豆乳の過酸化脂質含量と青臭み(豆臭)に及ぼす熱処理の影響
Effect of Heat Treatment on the Lipid Peroxide Content and Aokusami (Beany Flavor) of Soymilk
著者 (5件):
ENDO Hiroshi
(Fukushima Technol. Centre Aizuwakamatsu Technical Support Centre, Fukushima, JPN)
,
OHNO Masahiro
(Fukushima Technol. Centre, Fukushima, JPN)
,
TANJI Katsuo
(Fukushima Prefecture Agricultural Experiment Station, Fukushima, JPN)
,
SHIMADA Shinji
(National Inst. of Crop Sci., Ibaraki, JPN)
,
KANEKO Kentaro
(Nippon veterinary and Animal Sci. Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
3
ページ:
328-333
発行年:
2004年08月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)