文献
J-GLOBAL ID:200902286810444943
整理番号:07A0553223
Candida arabinofermentans PYCC5603T及びPichia guilliermondii PYCc3012でのL-アラビノース代謝:産物形成に及ぼす糖及び酸素の影響
L-Arabinose metabolism in Candida arabinofermentans PYCC 5603T and Pichia guilliermondii PYCC 3012: influence of sugar and oxygen on product formation
著者 (4件):
FONSECA Cesar
(New Univ. Lisbon, Caparica, PRT)
,
FONSECA Cesar
(Lund Univ., Lund, SWE)
,
SPENCER-MARTINS Isabel
(New Univ. Lisbon, Caparica, PRT)
,
HAHN-HAEGERDAL Baerbel
(Lund Univ., Lund, SWE)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
75
号:
2
ページ:
303-310
発行年:
2007年05月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)