文献
J-GLOBAL ID:200902287221354337
整理番号:08A1077064
魚ゼラチン: ほ乳類ゼラチン代替としての特性,挑戦,及び見通し
Fish gelatin: properties, challenges, and prospects as an alternative to mammalian gelatins
著者 (2件):
KARIM A.a.
(Food Biopolymer Res. Group, Food Technol. Div., School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 ...)
,
BHAT Rajeev
(Food Biopolymer Res. Group, Food Technol. Div., School of Industrial Technol., Universiti Sains Malaysia, 11800 ...)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
23
号:
3
ページ:
563-576
発行年:
2009年05月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)