文献
J-GLOBAL ID:200902287429558394
整理番号:06A0916177
フラボノール類のルチンとクエルセチンへの熱処理の影響
Effect of thermal processing on the flavonols rutin and quercetin
著者 (4件):
BUCHNER Nadja
(Technical Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
KRUMBEIN Angelika
(Inst. of Vegetable and Ornamental Crops Grossbeeren e.V., Grossbeeren, DEU)
,
ROHN Sascha
(Technical Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
KROH Lothar W.
(Technical Univ. Berlin, Berlin, DEU)
資料名:
Rapid Communications in Mass Spectrometry
(Rapid Communications in Mass Spectrometry)
巻:
20
号:
21
ページ:
3229-3235
発行年:
2006年
JST資料番号:
T0695A
ISSN:
0951-4198
CODEN:
RCMSEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)