文献
J-GLOBAL ID:200902288416240553
整理番号:08A1073986
希少な糖類で糖化したホエー蛋白質アイソレートのアイスクリームへの応用
Application of Whey Protein Isolate Glycated with Rare Sugars to Ice Cream
著者 (4件):
PUANGMANEE Somwipa
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
HAYAKAWA Shigeru
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
SUN Yuanxia
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
,
OGAWA Masahiro
(Kagawa Univ., Kagawa, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
14
号:
5
ページ:
457-466
発行年:
2008年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)