文献
J-GLOBAL ID:200902289147195267
整理番号:04A0542436
亜硝酸塩フリードライ塩漬ハムにおいてZn-プロトポルフィリンIXが形成される機構を解明するためのモデル実験系の確立
Establishment of a model experiment system to elucidate the mechanism by which Zn-protoporphyrin IX is formed in nitrite-free dry-cured ham
著者 (5件):
WAKAMATSU J
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
OKUI J
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
IKEDA Y
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
NISHIMURA T
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
HATTORI A
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
68
号:
2
ページ:
313-317
発行年:
2004年10月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)