文献
J-GLOBAL ID:200902289463357309
整理番号:04A0198573
Monascus purpureus由来の新型セリンカルボキシペプチダーゼの精製とその特性
Purification and characterization of a new type of serine carboxypeptidase from Monascus purpureus
著者 (5件):
LIU F
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
TACHIBANA S
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
TAIRA T
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
ISHIHARA M
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
,
YASUDA M
(Univ. Ryukyus, Okinawa, JPN)
資料名:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology
(Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology)
巻:
31
号:
1
ページ:
23-28
発行年:
2004年01月
JST資料番号:
E0005C
ISSN:
1367-5435
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)