文献
J-GLOBAL ID:200902290749678909
整理番号:05A0652045
コガネガレイ(Limanda aspera)構造蛋白質由来のアンギオテンシンI-変換酵素阻害ペプチドおよび自然発生高血圧ラットにおけるその抗高血圧効果
Angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptide from yellowfin sole (Limanda aspera) frame protein and its antihypertensive effect in spontaneously hypertensive rats
著者 (8件):
JUNG Won-kyo
(Dep. of Chemistry, Pukyong National Univ., Busan 608-737, KOR)
,
MENDIS Eresha
(Dep. of Chemistry, Pukyong National Univ., Busan 608-737, KOR)
,
JE Jae-young
(Dep. of Chemistry, Pukyong National Univ., Busan 608-737, KOR)
,
PARK Pyo-jam
(Dep. of Chemistry, Pukyong National Univ., Busan 608-737, KOR)
,
SON Byeng Wha
(Dep. of Chemistry, Pukyong National Univ., Busan 608-737, KOR)
,
KIM Hyoung Chin
(Korea Res. Inst. of Bioscience and Biotechnology, Daejeon 305-333, KOR)
,
CHOI Yang Kyu
(Korea Res. Inst. of Bioscience and Biotechnology, Daejeon 305-333, KOR)
,
KIM Se-kwon
(Dep. of Chemistry, Pukyong National Univ., Busan 608-737, KOR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
94
号:
1
ページ:
26-32
発行年:
2006年01月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)