文献
J-GLOBAL ID:200902290899365950
整理番号:08A0467201
ニュージーランドのManuka(Leptospermum scoparium)蜂蜜の主要な抗菌性成分としてのメチルグリオキサールの同定及び定量
Identification and quantification of methylglyoxal as the dominant antibacterial constituent of Manuka (Leptospermum scoparium) honeys from New Zealand
著者 (4件):
MAVRIC Elvira
(Technische Univ. Dresden, Dresden, DEU)
,
WITTMANN Silvia
(Technische Univ. Dresden, Dresden, DEU)
,
BARTH Gerold
(Technische Univ. Dresden, Dresden, DEU)
,
HENLE Thomas
(Technische Univ. Dresden, Dresden, DEU)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
52
号:
4
ページ:
483-489
発行年:
2008年04月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)