文献
J-GLOBAL ID:200902291408753305
整理番号:04A0338322
電解水によるカットキャベツの殺菌処理に及ぼす接種後の保持時間と温度の影響
Effects of Storage Time and Temperature after Inoculation on Bacterial Reduction of Fresh-cut Cabbage Treated with Electrolyzed Water.
著者 (4件):
ACHIWA N
(HOSHIZAKI ELECTRIC CO., LTD., Aichi)
,
KATAYOSE M
(HOSHIZAKI ELECTRIC CO., LTD., Aichi)
,
KUSAKARI S
(Agricultural, Food and Environmental Sci. Res. Center of Osaka Prefecture, Osaka)
,
ABE K
(Osaka Prefecture Univ., Osaka)
資料名:
日本食品保蔵科学会誌
(Food Preservation Science)
巻:
30
号:
2
ページ:
69-75
発行年:
2004年03月31日
JST資料番号:
Z0775A
ISSN:
1344-1213
CODEN:
NSHKCW
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)