文献
J-GLOBAL ID:200902293800641038
整理番号:04A0507689
米国内の食品における親油性及び親水性抗酸化物質量
Lipophilic and Hydrophilic Antioxidant Capacities of Common Foods in the United States
著者 (6件):
WU X
(Arkansas Children’s Nutrition Center, Arkansas)
,
BEECHER G R
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
HOLDEN J M
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
HAYTOWITZ D B
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
GEBHARDT S E
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. Agriculture, Maryland)
,
PRIOR R L
(Arkansas Children’s Nutrition Center, Arkansas)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
12
ページ:
4026-4037
発行年:
2004年06月16日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)