文献
J-GLOBAL ID:200902295310970028
整理番号:04A0143757
岡山県における主要水稲品種の食味と理化学的特性
Cultivar Differences in Palatability and Physicochemical Properties of Cooked Rice Cultivated in Okayama Prefecture
著者 (4件):
山本永真
(岡山大 大学院自然科学研究科)
,
松江勇次
(福岡県農総試)
,
斎藤邦行
(岡山大 大学院自然科学研究科)
,
黒田俊郎
(岡山大 農)
資料名:
岡山大学農学部学術報告
(Scientific Reports of the Faculty of Agriculture, Okayama University)
巻:
93
ページ:
51-57
発行年:
2004年02月01日
JST資料番号:
F0945A
ISSN:
0474-0254
CODEN:
ODNGAM
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)