文献
J-GLOBAL ID:200902295514270335
整理番号:03A0365677
ばい煎したゴマ種子油からの抗酸化性成分としてのセサミノールの分離
Isolation of Sesaminols as Antioxidative Components from Roasted Sesame Seed Oil
著者 (5件):
KUMAZAWA S
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
KOIKE M
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
USUI Y
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
,
NAKAYAMA T
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
FUKUDA Y
(Shizuoka Univ., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
52
号:
6
ページ:
303-307
発行年:
2003年06月01日
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)