文献
J-GLOBAL ID:200902295932264953
整理番号:06A0615416
カツオ肉からのアンギオテンシン-1変換酵素阻害ペプチドの腸内消化状態における断片化とその特性化
FRAGMENTATION OF ANGIOTENSIN-I CONVERTING ENZYME INHIBITORY PEPTIDES FROM BONITO MEAT UNDER INTESTINAL DIGESTION CONDITIONS AND THEIR CHARACTERIZATION
著者 (6件):
HASAN F.
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
KUMADA Y.
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
HASHIMOTO N.
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
KATSUDA T.
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
,
TERASHIMA M.
(Kobe Coll., Nishinomiya, JPN)
,
KATOH S.
(Kobe Univ., Kobe, JPN)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
84
号:
C2
ページ:
135-138
発行年:
2006年06月
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)