文献
J-GLOBAL ID:200902296147044281
整理番号:09A0261874
塩味物質に関するマウスにおける傍小脳脚亜核の特性解析:内蔵処理からの味覚中継の独立の可能性
Characterization of Parabrachial Subnuclei in Mice with Regard to Salt Tastants: Possible Independence of Taste Relay from Visceral Processing
著者 (3件):
HASHIMOTO Koji
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
OBATA Kunihiko
(National Inst. Physiological Sci., Okazaki, JPN)
,
OGAWA Hisashi
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
資料名:
Chemical Senses
(Chemical Senses)
巻:
34
号:
3
ページ:
253-267
発行年:
2009年03月
JST資料番号:
W0815A
ISSN:
0379-864X
CODEN:
CHSED8
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)