文献
J-GLOBAL ID:200902296868458850
整理番号:06A0743425
Bacillus subtilisのγ-グルタミルヒドロラーゼYwtDによってγ-ポリグルタミン酸から放出された加水分解産物(F-2)の構造
Structure of the Hydrolyzed Product (F-2) Released from γ-Polyglutamic Acid by γ-Glutamyl Hydrolase YwtD of Bacillus subtilis
著者 (5件):
CHUNHACHART Orawan
(Dep. of Applied Biological Chemistry, Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
,
HANAYAMA Tatsuhiro
(Dep. of Applied Biological Chemistry, Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
,
HIDESAKI Momoe
(Processed Food Dev. and Technol. Center, Food Products Co., Ajinomoto Co., Inc.)
,
TANIMOTO Hiroyuki
(Processed Food Dev. and Technol. Center, Food Products Co., Ajinomoto Co., Inc.)
,
TAHARA Yasutaka
(Dep. of Applied Biological Chemistry, Fac. of Agriculture, Shizuoka Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
70
号:
9
ページ:
2289-2291 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)