文献
J-GLOBAL ID:200902297205948222
整理番号:08A0854376
低温貯蔵したマンゴスチンの果皮の硬化に温度と低酸素が及ぼす影響
Effect of temperature and low oxygen on pericarp hardening of mangosteen fruit stored at low temperature
著者 (4件):
DANGCHAM Siriwan
(Dep. of Horticulture, Fac. of Agriculture, Kasetsart Univ., Chatuchak, Bangkok 10900, THA)
,
BOWEN Judith
(The Horticulture and Food Res. Inst. of New Zealand, Private Bag 92169, Auckland, NZL)
,
FERGUSON Ian B.
(The Horticulture and Food Res. Inst. of New Zealand, Private Bag 92169, Auckland, NZL)
,
KETSA Saichol
(Dep. of Horticulture, Fac. of Agriculture, Kasetsart Univ., Chatuchak, Bangkok 10900, THA)
資料名:
Postharvest Biology and Technology
(Postharvest Biology and Technology)
巻:
50
号:
1
ページ:
37-44
発行年:
2008年10月
JST資料番号:
W1912A
ISSN:
0925-5214
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)