文献
J-GLOBAL ID:200902297389025563
整理番号:08A0126513
高塩培地に増殖した醤油モロミ由来の好塩性乳酸菌Tetragenococcus halophilus Th221の免疫調節作用
Immunomodulatory effect of halophilic lactic acid bacterium Tetragenococcus halophilus Th221 from soy sauce moromi grown in high-salt medium
著者 (6件):
MASUDA Susumu
(Res. and Dev. Div., Kikkoman Corp., 399 Noda, Noda City, Chiba, 278-0037, JPN)
,
YAMAGUCHI Hitomi
(Res. and Dev. Div., Kikkoman Corp., 399 Noda, Noda City, Chiba, 278-0037, JPN)
,
KUROKAWA Toshiko
(Res. and Dev. Div., Kikkoman Corp., 399 Noda, Noda City, Chiba, 278-0037, JPN)
,
SHIRAKAMI Tomoyuki
(Quality Control Dep., Kikkoman Corp., 399 Noda, Noda City, Chiba, 278-0037, JPN)
,
TSUJI Ryohei F.
(Quality Control Dep., Kikkoman Corp., 399 Noda, Noda City, Chiba, 278-0037, JPN)
,
NISHIMURA Ikuko
(Res. and Dev. Div., Kikkoman Corp., 399 Noda, Noda City, Chiba, 278-0037, JPN)
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
121
号:
3
ページ:
245-252
発行年:
2008年02月10日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)