文献
J-GLOBAL ID:200902298110764422
整理番号:05A0313619
カルシウム処理後の貯蔵中における浸透脱水ウシ筋肉のカルパイン及びカルパスタチンの変化
Changes in calpain and calpastatin activities of osmotically dehydrated bovine muscle during storage after treatment with calcium
著者 (4件):
GERELT B.
(Niigata Univ., Niigata, JPN)
,
RUSMAN H.
(Niigata Univ., Niigata, JPN)
,
NISHIUMI T.
(Niigata Univ., Niigata, JPN)
,
SUZUKI A.
(Niigata Univ., Niigata, JPN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
70
号:
1
ページ:
55-61
発行年:
2005年02月28日
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)