文献
J-GLOBAL ID:200902298291796860
整理番号:08A0682867
京都の高品質野菜である京野菜の抗変異原性および抗発癌性
Antimutagenic and Anticarcinogenic Properties of Kyo-yasai, Heirloom Vegetables in Kyoto
著者 (7件):
NAKAMURA Yasushi
(Dep. of Food Sciences and Nutritional Health, Kyoto Prefectural Univ.)
,
MATSUO Tomoaki
(Dep. of Biochemical Sci. and Technol., Kagoshima Univ.)
,
OKAMOTO Shigehisa
(Dep. of Agricultural Sci., Kagoshima Univ.)
,
NISHIKAWA Akiyoshi
(Div. of Pathology, National Inst. of Health Sciences)
,
IMAI Toshio
(Div. of Pathology, National Inst. of Health Sciences)
,
PARK Eun Young
(Dep. of Food Sciences and Nutritional Health, Kyoto Prefectural Univ.)
,
SATO Kenji
(Dep. of Food Sciences and Nutritional Health, Kyoto Prefectural Univ.)
資料名:
Genes and Environment
(Genes and Environment)
巻:
30
号:
2
ページ:
41-47 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
X0839A
ISSN:
1880-7046
CODEN:
GEENGP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)