文献
J-GLOBAL ID:200902298307920612
整理番号:07A0827487
ゴマ豆腐の力学特性に及ぼすゴマ種子の焙煎条件の影響
Roasting Conditions of Sesame Seeds and Their Effect on the Mechanical Properties of Gomatofu (Sesame Tofu)
著者 (4件):
SATO Emiko
(Niigata Women’s Coll., Niigata, JPN)
,
WATANABE Masahide
(Niigata Water Works Bureau, Niigata, JPN)
,
NODA Sakie
(San-Ei Gen F.F.I, Inc., Toyonaka, JPN)
,
NISHINARI Katsuyoshi
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
資料名:
日本家政学会誌
(Journal of Home Economics of Japan)
巻:
58
号:
8
ページ:
471-483
発行年:
2007年08月15日
JST資料番号:
F0763A
ISSN:
0913-5227
CODEN:
NKGAEB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)