文献
J-GLOBAL ID:200902299363534012
整理番号:06A0079731
カプサイシン,N-アシル-L-アミノ酸およびN-アシル-ペプチドの加水分解/合成を効率的に触媒するStreptomyces mobaraensisからの新規アシラーゼ
A Novel Acylase from Streptomyces mobaraensis that Efficiently Catalyzes Hydrolysis/Synthesis of Capsaicins as Well as N-Acyl-L-amino Acids and N-Acyl-peptides
著者 (7件):
KOREISHI Mayuko
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
ZHANG Demin
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
IMANAKA Hiroyuki
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
IMAMURA Koreyoshi
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUNO Ryuichi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
NAKANISHI Kazuhiro
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
54
号:
1
ページ:
72-78
発行年:
2006年01月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)