文献
J-GLOBAL ID:200902299478080864
整理番号:08A0144029
日本産食品のリグナン含有量
Lignan Content of Selected Foods from Japan
著者 (5件):
PENALVO Jose L.
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
ADLERCREUTZ Herman
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
UEHARA Mariko
(Tokyo Univ. Agriculture, Tokyo, JPN)
,
RISTIMAKI Anna
(Univ. Helsinki, Helsinki, FIN)
,
WATANABE Shaw
(National Inst. of Health and Nutrition, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
56
号:
2
ページ:
401-409
発行年:
2008年01月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)