文献
J-GLOBAL ID:201002085987360729
整理番号:80A0201103
しょう油のフレーバ成分 VI しょう油のフレーバ成分 酸性画分とその特徴的フレーバ成分
Studies on flavor components in Shoyu. VI. Shoyu (soy sauce) flavor components: Acidic fractions and the characteristic flavor component.
著者 (3件):
NUNOMURA N
(Kikkoman Shoyu Co., Ltd., Noda)
,
SASAKI M
(Kikkoman Shoyu Co., Ltd., Noda)
,
YOKOTSUKA T
(Kikkoman Shoyu Co., Ltd., Noda)
資料名:
Agric Biol Chem
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
44
号:
2
ページ:
339-351
発行年:
1980年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-0753
CODEN:
ABCHA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)