文献
J-GLOBAL ID:201002209222008840
整理番号:10A0588584
調理白米の血糖指数に及ぼす味噌(発酵大豆ペースト)摂取の影響-より大きな数の被験者に対する介入試験
Effects of Miso (Fermented Soybean Paste) Intake on Glycemic Index of Cooked Polished Rice-Intervention Tests on Larger Numbers of Subjects-
著者 (3件):
KAWAMURA Ken
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
,
FURUKAWA Tomoko
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
,
GOMYO Toshiharu
(Kagawa Nutrition Univ., Saitama, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
16
号:
3
ページ:
247-252
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)