文献
J-GLOBAL ID:201002228897461157
整理番号:10A1073179
ポリフェノールのカプセル化-総説
Encapsulation of polyphenols - a review
著者 (3件):
FANG Zhongxiang
(School of Land, Crop and Food Sciences, The Univ. of Queensland, Brisbane, Qld 4072, AUS)
,
FANG Zhongxiang
(School of Biosystems Engineering and Food Sci., Zhejiang Univ., Hangzhou 310029, CHN)
,
BHANDARI Bhesh
(School of Land, Crop and Food Sciences, The Univ. of Queensland, Brisbane, Qld 4072, AUS)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
21
号:
10
ページ:
510-523
発行年:
2010年10月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)