文献
J-GLOBAL ID:201002229109521671
整理番号:10A0107450
NC/Ngaマウスにおけるアトピー性皮膚炎進行に対する発酵オオムギ抽出物およびγ-アミノ酪酸の単独および混合投与の影響
Effects of Single and Combined Administration of Fermented Barley Extract and γ-Aminobutyric Acid on the Development of Atopic Dermatitis in NC/Nga Mice
著者 (4件):
HOKAZONO Hideki
(Res. Lab., Sanwa Shurui Co., Ltd.)
,
HOKAZONO Hideki
(Dep. of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima Univ.)
,
OMORI Toshiro
(Res. Lab., Sanwa Shurui Co., Ltd.)
,
ONO Kazuhisa
(Dep. of Molecular Biotechnology, Graduate School of Advanced Sciences of Matter, Hiroshima Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
74
号:
1
ページ:
135-139 (J-STAGE)
発行年:
2010年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)