文献
J-GLOBAL ID:201002231780625923
整理番号:10A0723398
懸濁液から乾燥及び無乾燥状態の固体表面に付着された細菌胞子の除去性
Removability of bacterial spores made adherent to solid surfaces from suspension with and without drying
著者 (4件):
NANASAKI Yusuke
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
HAGIWARA Tomoaki
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
WATANABE Hisahiko
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
SAKIYAMA Takaharu
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
21
号:
11
ページ:
1472-1477
発行年:
2010年11月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)