文献
J-GLOBAL ID:201002233163878973
整理番号:10A0272368
微量栄養素と生理活性食品成分の利益-リスク評価におけるトランスクリプトーム分析
Transcriptome analysis in benefit-risk assessment of micronutrients and bioactive food components
著者 (6件):
KEIJER Jaap
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
VAN HELDEN Yvonne G. J.
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
VAN HELDEN Yvonne G. J.
(Maastricht Univ., Maastricht, NLD)
,
VAN HELDEN Yvonne G. J.
(RIKILT-Inst. Food Safety, Wageningen, NLD)
,
BUNSCHOTEN Annelies
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
,
VAN SCHOTHORST Evert M.
(Wageningen Univ., Wageningen, NLD)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
54
号:
2
ページ:
240-248
発行年:
2010年02月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)