文献
J-GLOBAL ID:201002236251173911
整理番号:10A0330979
キチン又はキトサンの添加による異なった環境下での細菌界変化の解析
Analysis of a change in bacterial community in different environments with addition of chitin or chitosan
著者 (5件):
SATO Kazuaki
(Div. of Applied Biology, Fac. of Textile Sci. and Technol., Shinshu Univ., 3-15-1 Tokida, Ueda, Nagano 386-8567, JPN)
,
AZAMA Yasuhito
(Div. of Applied Biology, Fac. of Textile Sci. and Technol., Shinshu Univ., 3-15-1 Tokida, Ueda, Nagano 386-8567, JPN)
,
NOGAWA Masahiro
(Div. of Applied Biology, Fac. of Textile Sci. and Technol., Shinshu Univ., 3-15-1 Tokida, Ueda, Nagano 386-8567, JPN)
,
TAGUCHI Goro
(Div. of Applied Biology, Fac. of Textile Sci. and Technol., Shinshu Univ., 3-15-1 Tokida, Ueda, Nagano 386-8567, JPN)
,
SHIMOSAKA Makoto
(Div. of Applied Biology, Fac. of Textile Sci. and Technol., Shinshu Univ., 3-15-1 Tokida, Ueda, Nagano 386-8567, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
109
号:
5
ページ:
472-478
発行年:
2010年05月
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)