文献
J-GLOBAL ID:201002238287731077
整理番号:10A0189088
音響振動測定の新規分析技術を用いたポテトチップのテクスチャー測定
Texture measurement of potato chips using a novel analysis technique for acoustic vibration measurements
著者 (3件):
TANIWAKI Mitsuru
(Collaborative Res. Center, Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima 739-8527, JPN)
,
SAKURAI Naoki
(Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima 739-8528, JPN)
,
KATO Hiroyuki
(Res. and Design, Dev., Engineering Center, Calbee Foods Co. Ltd., Utsunomiya 321-3231, JPN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
43
号:
3
ページ:
814-818
発行年:
2010年04月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)