文献
J-GLOBAL ID:201002245517718144
整理番号:10A0864318
日本の伝統的な発酵食品であるアジなれ鮨とイワシぬか漬けの細菌フローラに対するPCR-DGGEとPCR-SSCP分析の比較
Comparison of PCR-DGGE and PCR-SSCP analysis for bacterial flora of Japanese traditional fermented fish products, aji-narezushi and iwashi-nukazuke
著者 (4件):
AN Choa
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
TAKAHASHI Hajime
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
KIMURA Bon
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
,
KUDA Takashi
(Tokyo Univ. Marine Sci. and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
90
号:
11
ページ:
1796-1801
発行年:
2010年08月30日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)