文献
J-GLOBAL ID:201002252167190849
整理番号:10A0626292
新しいバイオエタノール生産プロセスのためのサトウダイコンマッシュに対するアルカリ支援酵素性粘度低減
Alkali-aided enzymatic viscosity reduction of sugar beet mash for novel bioethanol production process
著者 (6件):
SRICHUWONG Sathaporn
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
ARAKANE Mitsuhiro
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
FUJIWARA Maki
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
ZHANG Zilian
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
,
TAKAHASHI Hiroyuki
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, NARO, Shinsei, Memuro, Hokkaido 082-0081, JPN)
,
TOKUYASU Ken
(National Food Res. Inst., National Agriculture and Food Res. Organization (NARO), 2-1-12 Kannondai, Tsukuba, Ibaraki ...)
資料名:
Biomass and Bioenergy
(Biomass and Bioenergy)
巻:
34
号:
9
ページ:
1336-1341
発行年:
2010年09月
JST資料番号:
W0467A
ISSN:
0961-9534
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)