文献
J-GLOBAL ID:201002253068685069
整理番号:10A0625638
黒及び赤米の脂質成分,脂肪酸及びトリグリセリド分子種
Lipid components, fatty acids and triacylglycerol molecular species of black and red rices
著者 (5件):
YOSHIDA Hiromi
(Dep. of Nutritional Sci., Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 651-2180, JPN)
,
YOSHIDA Hiromi
(Cooperative Res. Center of Life Sciences, Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 650-8586, JPN)
,
TOMIYAMA Yuka
(Dep. of Nutritional Sci., Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 651-2180, JPN)
,
MIZUSHINA Yoshiyuki
(Dep. of Nutritional Sci., Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 651-2180, JPN)
,
MIZUSHINA Yoshiyuki
(Cooperative Res. Center of Life Sciences, Kobe Gakuin Univ., Kobe, Hyogo 650-8586, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
123
号:
2
ページ:
210-215
発行年:
2010年11月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)