文献
J-GLOBAL ID:201002270966917229
整理番号:10A0365402
モンゴル産タデ科植物数種の酸化防止剤容量及び全クエルセチン含量
Antioxidant Capacities and Total Quercetin Content of Several Species of Polygonaceae in Mongolia
著者 (9件):
TSEYE-OIDOV Odbayar
(Mongolian Univ. Sci. and Technol., Ulaanbaatar, MNG)
,
MIKAMI Ichiho
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
WATANABE Jun
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
TSUSHIDA Tojiro
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
TSUSHIDA Tojiro
(Miyagi Univ., Sendai, JPN)
,
DEMBEREL Badamhkand
(Inst. Chemistry and Chemical Technol., Ulaanbaatar, MNG)
,
KIMURA Toshinori
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
,
IDE Takashi
(National Food Res. Inst., Tsukuba, JPN)
,
IDE Takashi
(Jumonji Univ., Saitama, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
16
号:
2
ページ:
169-174
発行年:
2010年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)