文献
J-GLOBAL ID:201002276189854224
整理番号:10A0082691
アジ-ナレズシ及びカブラズシから分離されたLactobacillus plantarumによる日本白色ダイコンジュース及びミルク中におけるスーパーオキシドアニオンラジカル捕捉能力の誘導
Induction of superoxide anion radical scavenging capacity in Japanese white radish juice and milk by Lactobacillus plantarum isolated from aji-narezushi and kaburazushi
著者 (4件):
KUDA Takashi
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol., 4-5-7 Konan, Minato-ku, Tokyo 108-8477, JPN)
,
KANEKO Natsuki
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
YANO Toshihiro
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu, Nonoichi, Ishikawa 921-8836, JPN)
,
MORI Mayumi
(Ishikawa Prefecture Fisheries Res. Center, Noto, Ishikawa 927-0435, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
120
号:
2
ページ:
517-522
発行年:
2010年05月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)