文献
J-GLOBAL ID:201002276972778565
整理番号:10A0849797
米粉パンの特別ローフ体積に関与するミルキーホワイト米変異種の粉体特性
Flour Properties of Milky-white Rice Mutants in Relation to Specific Loaf Volume of Rice Bread
著者 (4件):
ASHIDA Kanae
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
,
ARAKI Etsuko
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
,
IIDA Shuichi
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
,
YASUI Takeshi
(National Agricultural Res. Center for Western Region, Hiroshima, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
16
号:
4
ページ:
305-312
発行年:
2010年07月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)