文献
J-GLOBAL ID:201002281803437647
整理番号:10A0575176
ブロッコリーの健康促進成分に与えるさまざまな調理法の影響
Effects of different cooking methods on health-promoting compounds of broccoli
著者 (4件):
Gao-feng YUAN
(Dep. of Horticulture,Zhejiang Univ., Zhejiang, Hangzhou)
,
Bo SUN
(Dep. of Horticulture,Zhejiang Univ., Zhejiang, Hangzhou)
,
Jing YUAN
(Dep. of Horticulture,Zhejiang Univ., Zhejiang, Hangzhou)
,
Qiao-mei WANG
(Dep. of Horticulture,Zhejiang Univ., Zhejiang, Hangzhou)
資料名:
Journal of Zhejiang University. Science B
(Journal of Zhejiang University. Science B)
巻:
10
号:
8
ページ:
580-588
発行年:
2009年
JST資料番号:
W1572A
ISSN:
1673-1581
CODEN:
JZUSAM
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
中国 (CHN)
言語:
英語 (EN)