文献
J-GLOBAL ID:201002283909629939
整理番号:10A0192338
エレクトロスプレイイオン化多段分光分析による赤ワイン中に検出される新しいクラスのアントシアニン-プロシアニジン縮合産物
A new class of anthocyanin-procyanidin condensation products detected in red wine by electrospray ionization multi-stage mass spectrometry analysis
著者 (3件):
SUN Baoshan
(Instituto Nacional de Recursos Biologicos, Dois Portos, PRT)
,
FERNANDES Tiago A.
(Instituto Nacional de Recursos Biologicos, Dois Portos, PRT)
,
SPRANGER M. Isabel
(Instituto Nacional de Recursos Biologicos, Dois Portos, PRT)
資料名:
Rapid Communications in Mass Spectrometry
(Rapid Communications in Mass Spectrometry)
巻:
24
号:
3
ページ:
254-260
発行年:
2010年02月
JST資料番号:
T0695A
ISSN:
0951-4198
CODEN:
RCMSEF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)